Vloeren Tilburg

Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het slopen én het plaatsen van vloeren in regio Tilburg. Voor al uw wensen met betrekking tot vloeren in omgeving Tilburg kunt u terecht bij Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren. Zorgvuldig gaan wij aan de slag met uw vloer, want wij leveren graag een vloer op waar u helemaal gelukkig en tevreden mee bent. Alle werkzaamheden, van sloop tot afwerking, kunt u aan ons overlaten; ook de aanleg van bijvoorbeeld vloerverwarming. Maar ook als u alleen een nieuwe afwerkvloer wilt, komt VBH Totaalvloeren graag naar Tilburg.

PVC vloer, laminaat of gietvloer in Tilburg

Bij de keuze voor een nieuwe vloer gaat u niet over één nacht ijs. Wat is mooier? En wat is praktisch? Wil ik een houtstructuur vloer? Hoe zou gepolijst beton staan in mijn woonkamer en keuken? Of ga ik voor de luxe en het gemak van een keramische tegelvloer? U moet niet alleen nadenken over wat u mooi vindt; er zijn ook praktische zaken waar u rekening wilt houden. Wilt u vloerverwarming? Daarom luisteren wij goed naar uw wensen en kijken we graag met u mee voor het beste resultaat.

Complete aanleg van vloeren in Tilburg

Bij het plaatsen van uw nieuwe vloer komt meer kijken dat u waarschijnlijk denkt. Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren levert een uniek concept, waarbij u te maken heeft met slechts één aanspreekpunt. Wij leveren uw project op van A tot Z, waardoor u volledig wordt ontzorgd. We kunnen uw oude vloer slopen, een nieuwe constructievloer maken, vloerverwarming aanleggen en de dek- en afwerkvloer plaatsen. Hierbij heeft u keuze in alle mogelijke afwerkvloeren. Denk bijvoorbeeld aan een PVC vloer, laminaat, een keramische tegelvloer of een gietvloer.

De volgende werkzaamheden worden door VBH Totaalvloeren verricht:

Vloeren in Tilburg van sloop tot afwerking

Als u een nieuwe vloer gaat plaatsen, zal de oude eerst verwijderd moeten worden. Om een oude vloer op een juiste manier te slopen komen, dient rekening gehouden te worden met allerlei omstandigheden. Vaak worden zaken snel over het hoofd gezien. Bij VBH Totaalvloeren zal dat niet gebeuren; wij werken volgens een all-in proces. Zo heeft u één aanspreekpunt voor een vlot verloop van de werkzaamheden. Samen met onze partner VBH Works verzorgen wij ook het slopen van uw oude vloer. Uiteraard wordt ook rekening gehouden met het milieu, dat wij zoveel mogelijjk ontzien. Zo zorgen wij dat het afval en puin op een milieuvriendelijke manier verwerkt wordt. Bovendien laten wij de werkplek altijd veilig en opgeruimd achter.

Snelle én professionele werkwijze

Uw wensen staan bij ons altijd centraal. Omdat u slechts één aanspreekpunt heeft, kan uw project op een verantwoorde, snelle en professionele wijze worden gerealiseerd. Als vloerspecialist in regio Tilburg vinden wij kwaliteit en milieuvriendelijkheid zeer belangrijk. Al onze werkzaamheden worden daarom op een verantwoorde manier uitgevoerd. Hierbij houden wij rekening met u, de omgeving en onze medewerkers.

Contact met dé specialist in vloeren in de regio Tilburg

Heeft u vragen over onze diensten of mogelijkheden? Wilt u snel een nieuwe vloer laten leggen in regio Tilburg? Neem contact op met Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren. Samen met u kijken wij naar al uw wensen en alle eisen zodat we tot het perfecte resultaat komen. Wij zijn bereikbaar via 073-6907943 en info@vbhtotaalvloeren.nl. VBH Totaal vloeren voorziet u van dé vloer waar u van droomt. Meer informatie over Vloerenbedrijf VBH vindt u onder andere op onze Facebookpagina. Verkrijg een impressie van onze mogelijkheden door ons te volgen op Facebook.

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project