Vloeren Tilburg

Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het slopen én het plaatsen van vloeren in regio Tilburg. De keuze van een nieuwe vloer gaat niet over één nacht. Moet ik kiezen voor een houtstructuur vloer? Kies ik toch voor gepolijst beton om een wat luxere sfeer uit te stralen? Of ga ik liever voor een natuursteen uitstraling? Als u voor een nieuwe vloer kiest, heeft u keus uit extreem veel verschillende opties. Daarom luisteren wij goed naar uw wensen en kijken we graag met u mee voor het beste resultaat. Voor al uw wensen met betrekking tot vloeren in omgeving Tilburg kunt u terecht bij Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren. Wij gaan aandachtig aan de slag met uw vloer en leveren een project op waar u trots op kunt zijn. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

U kunt ons bereiken via 073 – 6907943. Is het laat in de avond? U kunt altijd een mailtje sturen naar info@vbhtotaalvloeren.nl. Wij helpen u dan z.s.m.

PVC vloer, laminaat of gietvloer in Tilburg

Bij het plaatsen van uw nieuwe vloer komt meer kijken dat u waarschijnlijk denkt. Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren levert een uniek concept, waarbij u te maken heeft met slechts één aanspreekpunt. Wij leveren uw project op van A tot Z, waardoor u volledig wordt ontzorgd. Hierbij heeft u keuze in alle mogelijke afwerkvloeren. Gedacht kan worden aan een PVC vloer, laminaat of gietvloer.

De volgende werkzaamheden worden door Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren verricht:

Samen werken voor professioneel slopen

Als u een nieuwe vloer gaat plaatsen, is er vaak een oude aanwezig. Om een oude vloer op een juiste manier te verwijderen komen er een aantal dingen om te hoek kijken. Vaak worden deze dingen snel over het hoofd gezien. Daarom biedt VBH Totaal Vloeren een all-in proces. Zo heeft u één aanspreekpunt zodat alles goed verloopt. Samen met onze partner VBH Works verzorgen wij het slopen van uw oude vloer. VBH Totaal Vloeren gaat op een verantwoorde manier om met het milieu. Wij zorgen dat het afval op een milieuvriendelijke manier verwerkt wordt. Bovendien laten wij de werkplek altijd veilig en opgeruimd achter.

Snelle én professionele werkwijze

Wij houden rekening met u als klant. Door onze werkwijze heeft u te maken met één aanspreekpunt, waardoor uw project op een verantwoorde, snelle en professionele wijze wordt gerealiseerd. Als vloerspecialist in regio Tilburg vinden wij kwaliteit en milieuvriendelijkheid zeer belangrijk. Al onze werkzaamheden worden daarom op een verantwoorde manier uitgevoerd. Hierbij houden wij rekening met u, de omgeving en onze medewerkers.

Dé specialist voor vloeren in de buurt van Tilburg

Heeft u vragen over onze diensten of mogelijkheden? Wilt u snel een nieuwe vloer laten leggen in regio Tilburg? Neem contact op met Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren. Samen met u kijken wij naar al uw wensen en alle eisen zodat we tot het perfecte resultaat komen. Wij zijn bereikbaar via 073-6907943 en info@vbhtotaalvloeren.nl. VBH Totaal vloeren voorziet u van dé vloer waar u van droomt. Meer informatie over Vloerenbedrijf VBH vindt u onder andere op onze Facebookpagina. Verkrijg een impressie van onze mogelijkheden door ons te volgen op Facebook.

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project