Vloeren Tilburg

Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het slopen én het plaatsen van vloeren in regio Tilburg. De keuze van een nieuwe vloer gaat niet over één nacht. Moet ik kiezen voor een houtstructuur vloer? Kies ik toch voor gepolijst beton om een wat luxere sfeer uit te stralen? Voor al uw wensen met betrekking tot vloeren in omgeving Tilburg kunt u terecht bij Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren. Wij gaan aandachtig aan de slag met uw vloer en leveren een project op waar u trots op kunt zijn. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

PVC vloer, laminaat of gietvloer in Tilburg

Bij het plaatsen van uw nieuwe vloer komt meer kijken dat u waarschijnlijk denkt. Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren levert een uniek concept, waarbij u te maken heeft met slechts één aanspreekpunt. Wij leveren uw project op van A tot Z, waardoor u volledig wordt ontzorgd. Hierbij heeft u keuze in alle mogelijke afwerkvloeren. Gedacht kan worden aan een PVC vloer, laminaat of gietvloer.

De volgende werkzaamheden worden door Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren verricht:

Snelle én professionele werkwijze

Wij houden rekening met u als klant. Door onze werkwijze heeft u te maken met één aanspreekpunt, waardoor uw project op een verantwoorde, snelle en professionele wijze wordt gerealiseerd. Als vloerspecialist in regio Tilburg vinden wij kwaliteit en milieuvriendelijkheid zeer belangrijk. Al onze werkzaamheden worden daarom op een verantwoorde manier uitgevoerd. Hierbij houden wij rekening met u, de omgeving en onze medewerkers.

Dé specialist voor vloeren in de buurt van Tilburg

Heeft u vragen over onze diensten of mogelijkheden? Wilt u snel een nieuwe vloer laten leggen in regio Tilburg? Neem contact op met Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren. Wij zijn bereikbaar via 073-6907943 en info@vbhtotaalvloeren.nl. Samen realiseren wij voor u een nieuwe vloer op maat. Meer informatie over Vloerenbedrijf VBH vindt u onder andere op onze Facebookpagina. Verkrijg een impressie van onze mogelijkheden door ons te volgen op Facebook.

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project