Vloeren Den Bosch

Zoekt u dé vloerspecialist voor de aanleg van uw nieuwe vloer in regio Den Bosch? Een vloerenbedrijf dat uw vloer van A tot Z legt? VBH Totaalvloeren biedt als vloerspecialist een uniek concept, waarbij wij u als klant volledig ondersteunen. U krijgt één vast aanspreekpunt dat alle zaken voor u regelt. Geen zorgen over contact met meerdere bedrijven, wij leggen uw vloer van A tot Z in Den Bosch. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Complete ondersteuning door uniek vloerconcept

Wij regelen alle zaken voor uw vloer. Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren biedt een uniek concept waar wij zeer trots op zijn. Van het slopen van uw oude vloer tot het leggen van een afwerkvloer, wij zijn uw vloerspecialist van A tot Z. De volgende werkzaamheden nemen wij graag voor onze rekening:

Een nieuwe vloer plaats je niet zomaar

Gaat u een nieuwe vloer plaatsen in uw woning? Dit doe je niet zomaar zonder er over na te denken. Samen met VBH Totaalvloeren zorgt u ervoor dat uw vloer een perfect eindresultaat heeft. Wij geven graag advies op maat. Hieronder vind u al een klein opzetje om over na te denken

  • Niet elke vloer past in iedere ruimte; De badkamer is een vochtige ruimte. Een houten vloer wordt hier dan ook afgeraden. Kies daarom sneller voor een tegelvloer. Een woonkamer vloer wordt intensief gebruikt. U kunt hier dus gemakkelijk kiezen voor een slijtvaste vloer. Eenvoudig te onderhouden!
  • Matching met het interieur; De vloer in huis geeft al gauw een belangrijk sfeer aspect af. Kiest u voor een wat donkere vloer dan houd u al snel de ‘warmte’ in huis. Kiest u voor een lichte vloer? Hierdoor blijft de ruimte een ruime uitstraling behouden.
  • De juiste ondervloer; Om te voorkomen dat u elke dag koude voeten heeft is de juiste ondervloer belangrijk. Ook door het kiezen van de juiste ondervloer is de levensduur van de dekvloer gegarandeerd langer. Geluiddemping en isolatie behoren ook tot een goede ondervloer. Voorkomt klagende buren of een hoge energierekening.

PVC, houten vloeren of gietvloeren in Den Bosch

Het plaatsen van een afwerkvloer dient vakkundig en professioneel te worden gedaan. Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren houdt rekening met de wensen van klanten. Laminaat, tegels of een hiperfloor? Wij gaan de uitdaging aan en plaatsen uw vloer op een verantwoorde, snelle én professionele wijze. Verder kunt u rekenen op een hoge kwaliteit en gaan wij op een milieuvriendelijke manier om met het restafval.

Vloerenbedrijf VBH voor uw vloer in Den Bosch

Bent u op zoek dé vloerspecialist die het totale proces van uw vloer van A tot Z regelt? Heeft u wellicht vragen naar aanleiding van onze website? Neem dan contact op met Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren, dé specialist in vloeren regio Den Bosch. Wij beantwoorden graag uw vragen en ondersteunen u volledig. Een kleine impressie van de mogelijkheden vindt u op Facebook.

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project