Zandcementvloer storten

Laat uw zandcementvloer storten door VBH Totaalvloeren. Wilt u een dekvloer laten aanbrengen als onderlaag voor uw afwerkvloer? Om de gewenste hoogte van uw onderlaag te bereiken, gebruiken wij een mix van zand, cement en water. Verder kunt u met het storten van een zandcementvloer diverse objecten wegwerken. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan waterleidingen en elektra.

Zandcementvloer laten storten en vlak maken

Om vervolgens de ondervloer vlak te maken, kammen wij een vloeibare mix over de zandcementvloer om de vloer zo glad mogelijk te maken. Dit wordt ook wel egaliseren genoemd. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Het leggen van uw afwerkvloer

VBH Totaalvloeren hanteert een uniek concept met één aanspreekpunt. U wordt op vakkundige wijze geholpen en ondersteund door onze medewerkers. VBH Totaalvloeren staat u bij voor uw vloer van A tot Z. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor:

Met betrekking tot uw afwerkvloer heeft u diverse keuzes. Zo kunt u kiezen voor een tegelvloer, maar ook voor een betonnen afwerkvloer. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat uw wensen inventariseren door onze medewerkers. Ook kunt u een kijkje nemen op onze Facebookpagina. Wij helpen u graag bij het verwezenlijken van dé perfecte vloer.

Wij combineren kwaliteit met een persoonlijk contact

Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden staan wij voor een hoge kwaliteit met aandacht voor de omgeving. Zo houden wij nauwlettend de veiligheid van u en onze medewerkers in de gaten. Dit kunnen wij waarborgen als erkend leerbedrijf en VCA-certificatie.

Kosten van zandcementvloer storten

Met één aanspreekpunt verzorgen wij al uw wensen en wordt uw vloer vakkundig gelegd, zonder concessies. Wilt u een zandcementvloer storten? U kunt VBH Totaalvloeren bereiken via +31 (0)73-6907943 en info@vbhtotaalvloeren.nl.

Wat kunnen wij voor u doen?

Betonvloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. De betonvloeren kunnen gezien worden als constructievloeren en worden gestort op de isolatie.
Meer informatie

Dekvloer

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op de betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte.
Meer informatie

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming.
Meer informatie

Afwerkvloer

De afwerkvloer is een afwerklaag boven de dekvloer. Er zijn vele mogelijkheden voor de afwerkvloer.
Meer informatie
  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project