Zandcementvloer storten

Laat uw zandcementvloer storten door VBH Totaalvloeren. Een zandcementvloer kan gebruikt worden als basis voor een afwerkvloer. Ook kunnen we hiermee diverse installaties wergwerken. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan waterleidingen en elektra, maar ook vloerverwarming.Om de juiste hoogte van uw onderlaag te bereiken, gebruiken wij een mix van zand, cement en water.

Kosten voor een zandcementvloer

De kosten voor het storten van een zandcementvloer hangen o.a. af van de grootte van het oppervlak, maar ook van de dikte van de vloer. Die moeten we dan ook eerst bepalen. Een gangbare maat is 5 centimeter. De dikte mag in ieder geval niet meer dan 10 centimeter zijn en niet minder dan 3 centimeter. Wanneer de dikte bepaald is, kunnen we berekenen hoeveel zakken zandcement we nodig hebben om de complete dekvloer te storten.

Zandcementvloer storten en vlak maken

Een voordeel van een zandcementvloer is dat deze ook onder afschot gestort kan worden, in tegenstelling tot een anhydrietvloer. Wanneer de vloer ligt, zullen we hem vlak maken door een vloeibare mix over de zandcementvloerte kammen; daarmee maken we de vloer zo glad mogelijk. Een ander woord voor dit proces is egaliseren. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Het leggen van uw afwerkvloer

Er zijn vele mogelijkheden voor een afwerkvloer op de zandcementvloer. Zo kunt u kiezen voor een tegelvloer, een houten of een PVC-vloer, maar ook voor een betonnen afwerkvloer. Bent u benieuwd naar alle opties? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vertel ons uw wensen. Ook kunt u een kijkje nemen op onze Facebookpagina. Wij helpen u graag bij het verwezenlijken van dé perfecte vloer.

Zandcementvloer storten: ideaal in combinatie met vloerverwarming

Een zandcementvloer is de meest voorkomende vloer in de woningbouw. Leidingen en vloerverwarming kunnen we er namelijk heel gemakkelijk in verwerken. Vaak wordt daarbij een zwevende dekvloer gebruikt. De vloer ligt dan als het ware los, door middel van isolatie en kantstroken. Het voordeel hiervan is dat de vloer kan krimpen en uitzetten. Ook wordt bij zo’n zwevende vloer alleen de dekvloer verwarmd ,en niet het beton eronder. Hierdoor is de kans op scheuren stukken minder. Wij kunnen uw zandcement dekvloer storten voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Kwaliteit en veiligheid

Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden houden wij niet alleen onze kwaliteitsstandaard hoog; we letten ook altijd goed op de veiligheid. De omgeving wordt dan ook nauwlettend in de gaten gehouden. Dit kunnen wij bovendien waarborgen als erkend leerbedrijf en VCA-certificatie.

Contact

VBH Totaalvloeren werkt volgens een uniek concept met één aanspreekpunt. Dat betekent dat onze medewerkers u op elk moment op vakkundige wijze ondersteunen. VBH Totaalvloeren is uw partner in elke fase van uw vloerenproject, van sloop tot afwerking. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor:

Wilt u een zandcementvloer storten? U kunt VBH Totaalvloeren bereiken via +31 (0)73-6907943 en info@vbhtotaalvloeren.nl.

Wat kunnen wij voor u doen?

betonvloer storten woonkamer

Betonvloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. De betonvloeren kunnen gezien worden als constructievloeren en worden gestort op de isolatie.
Meer informatie

Dekvloer

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op de betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte.
Meer informatie

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming.
Meer informatie

Afwerkvloer

De afwerkvloer is een afwerklaag boven de dekvloer. Er zijn vele mogelijkheden voor de afwerkvloer.
Meer informatie
  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project