Vloerverwarming Eindhoven

VBH totaalvloeren kan u het aanleggen van vloerverwarming in Eindhoven van A tot Z uit handen nemen. Van het uitbreken van de oude vloer tot het aanbrengen van de afwerkvloer: VBH kan alle werkzaamheden rondom het aanleggen van vloerverwarming voor u uitvoeren. Zo heeft u alles onder één dak en heeft u één centraal aanspreekpunt. Wel zo handig!

Voordelen vloerverwarming

Maar waarom zou u vloerverwarming willen aanleggen? Het heeft ontzettend veel voordelen, we zullen er hier een paar noemen:

  • een vloerverwarming is zuiniger dan een ouderwetse centrale verwarming met radiatoren
  • De woning kan mooi gelijkmatig verwarmd worden
  • Er hangen geen radiatoren en verwarmingsbuizen meer in het zicht
  • Een vloerverwarming voelt heerlijk warm aan uw voeten
  • Uw huis zal meer waard worden met vloerverwarming
  • In de zomer kan vloerverwarming uw huis ook koelen door koud water door de buizen te laten stromen.

Al met al reden genoeg om over te stappen op vloerverwarming!

Wat kunt u verwachten bij het overstappen naar vloerverwarming in Eindhoven?

Allereerst zal de oude vloer uit uw woning gesloopt moeten worden. Vervolgens wordt er een constructievloer aangebracht, waarin de vloerverwarming zal worden gelegd. Als die eenmaal ligt, wordt er een dekvloer op aangebracht die geëgaliseerd wordt. Tot slot kan de afwerkvloer aangebracht worden. En zoals gezegd, al deze werkzaamheden kunnen door ons verzorgd worden!

Geschikte afwerkvloer voor vloerverwarming

Veel soorten vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. U kunt daarbij denken aan een houten afwerkvloer, maar ook tegelvloeren, PVC vloeren en betonvloeren zijn uitstekende mogelijkheden. Laminaat kan ook, mits er een goede, warmtedoorlatende ondervloer bij aangebracht wordt. Interesse in het laten aanleggen van vloerverwarming in Eindhoven door VBH totaalvloeren? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden en een offerte op maat!

Wat kunnen wij voor u doen?

betonvloer storten woonkamer

Betonvloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. De betonvloeren kunnen gezien worden als constructievloeren en worden gestort op de isolatie.
Meer informatie

Dekvloer

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op de betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte.
Meer informatie

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming.
Meer informatie

Afwerkvloer

De afwerkvloer is een afwerklaag boven de dekvloer. Er zijn vele mogelijkheden voor de afwerkvloer.
Meer informatie
  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project