Vloerenbedrijf Venlo

Als vloerenbedrijf in regio Venlo helpen wij graag bij de aanleg van uw nieuwe vloer. Wilt u een nieuwe laminaatvloer laten plaatsen? Kiest u liever voor een mooie betonvloer bij u thuis? Voor al uw vloerwensen bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust voor de mogelijkheden contact met ons op en vraag een offerte aan. Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren staat met gedreven specialisten voor u klaar in de omgeving van Venlo!

Een afwerkvloer conform uw wensen

Op korte rijafstand van Venlo bieden wij als erkend vloerenbedrijf een unieke aanpak voor uw vloer. U kunt bij VBH Totaalvloeren rekenen op:

  • Een volledig concept voor uw vloer;
  • Heldere communicatie met één aanspreekpunt (en één totaalfactuur);
  • Snelle doorlooptijd van het project.

Door onze unieke aanpak heeft u slechts één partner nodig voor het uitvoeren van de gewenste vloerwerkzaamheden. Bovendien denken wij graag met u mee indien u extra wensen ten aanzien van uw nieuwe vloer heeft. Wilt u bijvoorbeeld vloerverwarming laten plaatsen? Geen enkel probleem. Onze specialisten zorgen voor een kwaliteit vloer conform uw wensen en voorkeuren!

Sloopwerken en betonpompen

Bij het aanleggen van een nieuwe afwerkvloer is het noodzakelijk om uw oude vloer te slopen. Dit kunnen wij als geen ander. Bovendien kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij het pompen van betonpompen. Meer informatie omtrent het uitvoeren van sloopwerkzaamheden vindt u op www.vbhworks.nl. Voor het pompen van het beton kunt u terecht op www.vbhbetonpompen.nl.

Neem contact met ons op!

Voor al uw vloerwensen komt u naar VBH Totaalvoeren, hét vloerenbedrijf in regio Venlo. Voor het aanvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project