Vloerenbedrijf Veghel

Door de jaren heen is VBH Totaalvloeren uitgegroeid tot hét vloerenbedrijf in regio Veghel. Hedendaags kunnen wij uw vloer van A tot Z aanleggen door een compleet concept aan te bieden. Dit betekent dat wij zowel kunnen zorgdragen voor het slopen van uw oude vloer als het aanleggen van een nieuwe afwerkvloer. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij laten u graag de mogelijkheden op vloergebied zien!

Wij vertalen uw wensen naar een prachtige vloer

VBH Totaalvloeren heeft al vele verschillende afwerkvloeren mogen aanleggen bij klanten. Wij adviseren om goed na te denken voor de keuze van uw afwerkvloer. De afwerklaag is namelijk essentieel voor de uitstraling van uw vloer. U heeft bij VBH Totaalvloeren diverse keuzes in de afwerklaag, zoals:

  • Houten afwerkvloeren;
  • Tegelvloeren;
  • Betonvloeren;
  • PVC vloeren.

Vakkundig, snel én resultaatgericht

Door alles onder één dak uit te voeren, kunnen wij het complete vloerproject voor onze rekening nemen. Dit heeft als voordeel dat wij vakkundig, snel én resultaatgericht te werk kunnen gaan. Bovendien kunt u met één ervaren partner rekenen op korte doorlooptijden en een heldere communicatie. Kortom: Vloerenbedrijf VBH Totaalvoeren is dé specialist voor uw vloer in Veghel en omgeving.

Neem contact met ons op!

Door onze jarenlange ervaring en kennis weten wij voor elke omgeving dé juiste vloer aan te leggen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met hét vloerenbedrijf van regio Veghel!

Naast het aanleggen van een nieuwe vloer staat VBH ook voor u klaar bij sloopwerken en het pompen van beton. Meer informatie over deze werkzaamheden vindt u op: www.vbhworks.nl en www.vbhtotaalvloeren.nl. Neem gerust een kijkje of laat u informeren door één van onze medewerkers.

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project