Vloerenbedrijf Rosmalen

Van het slopen van uw oude vloer tot het aanleggen van een nieuwe vloer, VBH Totaalvloeren helpt u van A tot Z voor uw vloer. Als vloerenbedrijf in regio Rosmalen kunnen wij onze werkzaamheden uitvoeren voor zowel particulieren als bedrijven. Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. In korte tijd wordt vervolgens uw droomvloer aangelegd!

Wij verzorgen alle stappen in het vloerproces

VBH Totaalvloeren is een gespecialiseerd vloerenbedrijf in de omgeving van Rosmalen. U kunt bij onze vloerspecialisten terecht voor de volgende werkzaamheden:

U kunt bij het uitvoeren van de gevraagde vloerwerkzaamheden vervolgens rekenen op een heldere en vakkundige aanpak. Door alles onder één dak aan te bieden, kunnen wij zorgdragen voor snelle doorlooptijden én een duidelijk contact. Dit maakt VBH Totaalvloeren uitermate geschikt als vloerenbedrijf in Rosmalen en omgeving.

Kies altijd de gewenste afwerkvloer

Met betrekking tot afwerkvloeren heeft u een ruime keuze. Zo kunt u onder andere kiezen voor houten afwerkvloeren, tegelvloeren, betonvloeren en PVC vloeren. Wij gaan graag het gesprek met u aan om uw droomvloer te realiseren. Wat uw wensen ook mogen zijn, VBH Totaalvloeren realiseert altijd een passende vloer conform uw wensen en voorkeuren.

Ga het gesprek aan met VBH Totaalvloeren!

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u meer informatie over VBH Totaalvloeren? Stuur dan een mail naar info@vbhtotaalvloeren.nl of geef ons een belletje op +31(0)79-6907943. VBH Totaalvloeren: voor uw vloer in regio Rosmalen!

Om alvast inspiratie op te doen voor uw afwerkvloer, kunt u terecht in onze portfolio. Daarnaast ontleent onze Facebookpagina zich perfect om inzicht te krijgen van de mogelijkheden op vloergebied.

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project