Vloerenbedrijf Nieuwkuijk

In de omgeving van Nieuwkuijk is Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren gespecialiseerd in het complete vloerproces. Wilt u uw huidige vloer laten slopen? Een nieuwe betonvloer laten storten? Neem contact met ons op om uw wensen door te spreken. Wij denken gericht met u mee, zodat u een vloer verkrijgt conform uw voorkeuren in Nieuwkuijk.

Complete oplevering van uw vloer

Een vloer bestaat uit meerdere lagen. Deze lagen dienen allemaal in orde te zijn voor een ijzersterke vloer. In regio Nieuwkuijk zorgt Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren met een ruime ervaring van twintig jaar voor een complete oplevering van uw vloer. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van:

Daarnaast helpen wij u bij eventuele sloop– en isolatiewerkzaamheden. Wenst u vloerverwarming voor een behaaglijk binnenklimaat bij u thuis? Geen probleem. Conform uw wensen gaan wij aan de slag voor de oplevering van een prachtige vloer.

Voor uw vloer in regio Nieuwkuijk

Wij streven altijd naar de oplevering van een kwaliteitsvloer. In het gehele vloerproces staat de volgende zin centraal: ‘Quality of life starts with a good foundation’. Kiest u voor VBH Totaalvloeren? Dan proberen wij onze slogan direct bij het eerste contact naar voren te brengen. Kwaliteit is een keuze. Kies daarom voor onze specialisten in Nieuwkuijk of omgeving.

Geef ons gerust een belletje

Overtuigd? Contacteer VBH Totaalvloeren op het volgende telefoonnummer: +31(0)73-6907943 voor meer informatie en passend advies. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen. Vul hiervoor ons contactformulier in. Om kennis te maken met diverse gerealiseerde vloeren, verzoeken wij u om een kijkje te nemen op onze Facebookpagina. Ideaal om alvast een impressie van de mogelijkheden te verkrijgen. VBH Totaalvloeren: úw vloerenbedrijf in regio Nieuwkuijk.

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project