Vloerenbedrijf Gemert

In regio Gemert heeft VBH Totaalvloeren als vloerenbedrijf al vele prachtige vloeren mogen opleveren. Wilt u een laminaatvloer of tegelvloer laten aanleggen bij u thuis? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij komen vervolgens bij u terug met een passende offerte. VBH Totaalvloeren: voor een prachtige vloer bij u thuis in Gemert!

Uw vloer van A tot Z

In het vloerproces zijn meerdere lagen te onderscheiden. VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van diverse vloerlagen. Zo kunt u bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden:

Uniek concept zorgt voor snelle doorlooptijden

VBH Totaalvloeren is een gespecialiseerd vloerenbedrijf in de omgeving van Gemert. Wij hanteren een uniek concept, waarbij onze specialisten alle werkzaamheden kunnen uitvoeren met betrekking tot de vloer. Dit heeft als gevolg dat u slechts één partner nodig heeft voor uw vloer. Resultaat: snelle doorlooptijden en een helder, duidelijk contact. Conform uw wensen wordt een vloer geplaatst waar u nog jaren van kunt genieten!

Krijg inzicht in de mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden op vloergebied? Stuur een mail naar info@vbhtotaalvloeren.nl of geef ons een belletje op +31 (0)73-6907943. Onze vloerspecialisten beantwoorden graag uw vragen en geven u inzicht in de mogelijkheden op vloergebied!

Het pompen van beton en sloopwerken

Naast het aanleggen van vloeren staan wij ook voor u klaar bij het pompen van beton en sloopwerken. Meer informatie omtrent deze diensten vindt u op www.vbhbetonpompen.nl en www.vbhworks.nl. Maak kennis met VBH door een kijkje te nemen en laat u verrassen door de vele mogelijkheden!

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project