Vloerenbedrijf Gemert

In regio Gemert heeft VBH Totaalvloeren als vloerenbedrijf al vele prachtige vloeren mogen opleveren. Wilt u een laminaatvloer of tegelvloer laten aanleggen bij u thuis? Dan bent u bij VBH Totaalvloeren op het juiste adres! Niet alleen voor het aanleggen van laminaat of een tegelvloer zijn wij hét vloerenbedrijf dat u zoekt. Als u door ons een vloer laat leggen bent u verzekerd van een all – in proces, de beste kwaliteit en service. Zo heeft u één aanspreekpunt en voor het slopen van uw oude vloer bent u gegarandeerd van de beste professionele aanpak. Dit gebeurd in samenwerking met onze partner VBH Works. Bent u benieuwd naar onze diensten of onze aanpak? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij komen vervolgens bij u terug met een passende offerte. VBH Totaalvloeren: voor een prachtige vloer bij u thuis in Gemert!

Uw vloer van A tot Z

Op het moment dat u een nieuwe vloer gaat aanleggen heeft u te maken met meerdere lagen. VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het slopen en aanleggen van diverse vloerlagen. Zo kunt u bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden:

Kortom: u bent bij VBH Totaalvloeren gegarandeerd van de beste kwaliteit en service én voorzien van een all – proces voor uw nieuwe vloer,

Uniek concept zorgt voor snelle doorlooptijden

VBH Totaalvloeren is een gespecialiseerd vloerenbedrijf in de omgeving van Gemert. Wij hanteren een uniek concept, waarbij onze specialisten alle werkzaamheden kunnen uitvoeren met betrekking tot de vloer. Dit heeft als gevolg dat u slechts één partner nodig heeft voor uw vloer. Resultaat: snelle doorlooptijden en een helder, duidelijk contact. Conform uw wensen wordt een vloer geplaatst waar u nog jaren van kunt genieten!

Krijg inzicht in de mogelijkheden

Bent u woonachtig in gemert (of omgeving)? Én bent u opzoek naar een bedrijf dat uw oude vloer eruit haalt en een nieuwe aanlegt van A tot Z. VBH Totaal Vloeren is dé partner die u zoekt. Benieuwd hoe wij te werk gaan? Heeft u vragen of wilt u simpelweg meer informatie over onze diensten? Stuur een mail naar info@vbhtotaalvloeren.nl of geef ons een belletje op +31 (0)73-6907943. Onze vloerspecialisten beantwoorden graag uw vragen en geven u inzicht in de mogelijkheden op vloergebied!

Neem ook eens vrijblijvend een kijkje op onze facebookpagina. Zo krijgt enig inzicht op de kwaliteit vloeren die wij leveren.

Het pompen van beton en sloopwerken

Naast het aanleggen van vloeren staan wij ook voor u klaar bij het pompen van beton en sloopwerken. Meer informatie omtrent deze diensten vindt u op www.vbhbetonpompen.nl en www.vbhworks.nl. Maak kennis met VBH door een kijkje te nemen en laat u verrassen door de vele mogelijkheden!

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project