Vloerenbedrijf Best

VBH Totaalvloeren is een gespecialiseerd vloerenbedrijf in regio Best. Onze vloerspecialisten staan klaar voor uw vloer van A tot Z. Wilt u uw oude vloer laten slopen of een nieuwe laminaatvloer in uw woonkamer laten plaatsen? Voor al uw vloerwensen helpen wij u graag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag direct een offerte aan!

Dé specialist voor uw vloer

Als vloerenbedrijf in de omgeving van Best staan wij voor het verzorgen van een complete aanpak voor uw vloer. Wij treden daadkrachtig op, zodat u slechts één partner nodig heeft voor uw droomvloer. Dit zorgt voor de volgende voordelen:

  • Snelle doorlooptijden;
  • Een helder en flexibel contact;
  • Alles onder één dak voor uw vloer.

Van het slopen van uw oude vloer tot het aanleggen van een betonvloer en van het plaatsen van vloerverwarming tot het aanleggen van afwerkvloeren, VBH Totaalvloeren ondersteunt u volledig door het hanteren van een uniek concept.

Houten afwerkvloer, tegelvloer en meer

U heeft vele mogelijkheden voor uw afwerkvloer. Gedacht kan worden aan: houten afwerkvloeren, tegelvloeren, betonvloeren en PVC vloeren. Ga gerust het gesprek met ons aan om te kijken naar de mogelijkheden. Zo is het vervolgens voor ons mogelijk om uw droomvloer te realiseren!

Een offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan door contact met ons op te nemen. Een kleine indruk van de mogelijkheden kunt u alvast verkrijgen via onze pagina op Facebook. VBH Totaalvloeren: hét vloerenbedrijf dat de gewenste vloer plaats in Best en omgeving!

Naast vloeren kunt u ook bij ons terecht voor betonpompen en sloopwerken. Meer informatie over deze diensten vindt u op www.vbhbetonpompen.nl en www.vbhworks.nl.

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project