Vloerenbedrijf Best

VBH Totaalvloeren is een gespecialiseerd vloerenbedrijf in regio Best. Onze vloerspecialisten staan klaar voor uw vloer van A tot Z. Wilt u uw oude vloer laten slopen of een nieuwe laminaatvloer in uw woonkamer laten plaatsen? Voor al uw vloerwensen helpen wij u graag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag direct een offerte aan! U kunt ons eenvoudig bereiken via het contactformulier. Ook bent u vrij om ons te bellen (073-6907943) en te mailen (info@vbhtotaalvloeren.nl). We heten u van harte welkom bij VBH Totaalvloeren in omgeving Best!

Dé specialist voor uw vloer

Als vloerenbedrijf in de omgeving van Best staan wij voor het verzorgen van een complete aanpak voor uw vloer. Wij treden daadkrachtig op, zodat u slechts één partner nodig heeft voor uw droomvloer. Dit zorgt voor de volgende voordelen:

  • Snelle doorlooptijden;
  • Een helder en flexibel contact;
  • Alles onder één dak voor uw vloer.

Van het slopen van uw oude vloer tot het aanleggen van een betonvloer en van het plaatsen van vloerverwarming tot het aanleggen van afwerkvloeren, VBH Totaalvloeren ondersteunt u volledig door het hanteren van een uniek concept.

Niet alleen een mooie vloer

Als u een gehele nieuwe vloer wilt plaatsen denkt u gauw aan wat u ziet. Om ervoor te zorgen dat u de juiste stappen ondergaat bij het leggen van een nieuwe vloer moet u denken aan een geheel proces. VBH Totaalvloeren neemt deze zorgen graag van u over. Stap voor stap kijken wij met u wat het beste resultaat geeft voor de desbetreffende ruimte.

Er wordt gekeken of er een vloer uit moet. Het slopen van een vloer doen wij op een professionele manier met onze partner VBH Works. Restafval wordt milieubewust mee omgegaan en kijken elke seconde nauwkeurig naar wat er gebeurd. Hierna volgen er de volgende stappen isoleren, eventuele vloerverwarming en de dekvloer. De juiste dekvloer zorgt ervoor dat uw afwerkvloer jarenlang mee gaat. Ook de juiste isolatie is van belang. Op deze manier voorkomt u een hoge energierekening en stoken voor de mussen.

Wij nemen u ten alle tijden stap voor stap mee in het gehele proces en verzekeren u van één aanspreekpunt zodat u niet voor onverwachte dingen komt te staan.

Houten afwerkvloer, tegelvloer en meer

U heeft vele mogelijkheden voor uw afwerkvloer. Gedacht kan worden aan: houten afwerkvloeren, tegelvloeren, betonvloeren en PVC vloeren. Ga gerust het gesprek met ons aan om te kijken naar de mogelijkheden. Zo is het vervolgens voor ons mogelijk om uw droomvloer te realiseren!

Een offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan door contact met ons op te nemen. Een kleine indruk van de mogelijkheden kunt u alvast verkrijgen via onze pagina op Facebook. VBH Totaalvloeren: hét vloerenbedrijf dat de gewenste vloer plaats in Best en omgeving!

Naast vloeren kunt u ook bij ons terecht voor betonpompen en sloopwerken. Meer informatie over deze diensten vindt u op www.vbhbetonpompen.nl en www.vbhworks.nl.

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project