Vloeren Zaltbommel

Met een uniek concept zijn wij uw partner voor het slopen en leggen van vloeren in Zaltbommel. Gevestigd in Berlicum bieden wij een prachtig concept met alles onder één dak. Eén partner die u volledig ondersteunt. Snel, betrouwbaar én efficiënt: dit zijn kernwaarden die passen bij VHB Totaalvloeren.

Een sfeervolle vloer als afwerking

VBH Totaalvloeren is trots op het unieke concept dat geboden wordt aan klanten. Wij zijn gespecialiseerd in het:

Het slopen van uw oude vloer in Zaltbommel

Bij het slopen van een vloer gaan wij altijd uiterst zorgvuldig te werk. Zo houden wij altijd rekening met de omgeving en puin en afval voeren wij niet zonder meer af; wij zorgen dat alles op een milieuvriendelijke manier verwerkt wordt. En natuurlijk laten wij alles altijd schoon en netjes achter.

Vloerverwarming

Bent u toe aan een nieuwe vloer? Overweeg dan meteen of u vloerverwarming wil laten aanleggen. Dit is namelijk het moment om dat te doen; vloerverwarming heeft dan ook vele voordelen:

  • Het is tot wel 15% energiezuiniger dan gewone radiatoren. Dat komt doordat vloerverwarming niet zo warm hoeft te worden als gewone radiatoren; u kunt dus behoorlijk besparen op uw vaste lasten;
  • De warmte wordt veel beter over de ruimtes verdeeld, waardoor het leefklimaat veel aangenamer wordt;
  • Radiatoren en verwarmingsbuizen op zichtbare of zelfs onhandige plekken zijn verleden tijd. U kunt uw meubels precies daar neerzetten waar u het wilt, en ook schoonmaken gaat voortaan een stuk gemakkelijker: stofnesten in of achter de radiator zijn verleden tijd.

Dekvloer in Zaltbommel

Ook cementdekvloeren en gietdekvloeren of anhydrietvloeren kan VBH Totaalvloeren perfect aanleggen. Het is de laag die op de constructievloer, en onder de afwerkvloer wordt geplaatst en perfect egaal moet worden opgeleverd. Soms wordt de dekvloer zelfs als eindlaag gebruikt: er komt geen afwerklaag meer overheen en de dekvloer wordt netjes geschuurd en gecoat zodat hij als afwerkvloer kan dienen.

Mogelijkheden tot afwerkvloer

Een afwerkvloer is voor het oog zichtbaar. Met andere woorden dient deze volledig naar wens te worden gerealiseerd. Het is nu eenmaal een zeer belangrijk onderdeel van het interieur. Met VBH Totaalvloeren kiest u voor een partner die top kwaliteitsvloeren plaatst. Wij hebben onder andere ervaring in het leggen van:

  • Betonvloeren;
  • Houten vloeren (o.a. keramisch parket);
  • Tegelvloeren.

Door op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen hebben wij onze expertise weten te verbreden. Zo bieden wij bijvoorbeeld woonbeton als afwerkvloer. Door het woonbeton zowel op te schuren als te polijsten krijgt u de beschikking over een zogenoemde hiperfloor. Ook andere populaire vloeren, zoals keramische houtlook tegels, leggen wij graag voor u.

Offerte voor uw vloer in Zaltbommel

VBH Totaalvloeren is bereikbaar via 073-6907943 en info@vbhtotaalvloeren.nl. Neem contact met ons op voor de realisatie van uw vloer van A tot Z. Wij laten graag aan u zien dat VBH Totaalvloeren dé specialist voor uw vloer is in regio Zaltbommel.

Slopen Zaltbommel – Vloeren Zaltbommel – Vloerverwarming Zaltbommel

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project