Vloeren Schijndel

Bent u op zoek naar dé vloerenspecialist om uw nieuwe vloer te leggen in regio Schijndel? VBH Totaalvloeren legt uw vloer vakkundig en snel. Wij gaan het gesprek met u aan en houden rekening met al uw wensen. Met alles onder één dak én één aanspreekpunt zijn wij úw totaalpartner op het gebied van vloeren in Schijndel en omgeving. Moet uw oude vloer eerst gesloopt worden? Ook dit is voor ons geen probleem! Samen met onze partner VBH Works zijn wij al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in sloopwerken. Zo bent u verzekerd van een all-in proces op professionele wijze. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

U kunt ons bereiken via 073 – 6907943. Is het laat in de avond? U kunt altijd een mailtje sturen naar info@vbhtotaalvloeren.nl. Wij helpen u dan z.s.m.

Complete service voor uw vloer

Het realiseren van een nieuwe vloer vergt vakmanschap en professionaliteit. Bovendien moet u er jarenlang van kunnen genieten. Kwaliteit en afwerking zijn daarom belangrijke begrippen bij het slopen en aanleggen van een nieuwe vloer. Om u als klant volledig te ondersteunen, staan wij u bij in dit proces van A tot Z. Bij VBH Totaalvloeren kunt u:

Slopen van vloeren

Vaak als u een nieuwe vloer wilt liggen, is er nog een oude vloer aanwezig. Dit kan zijn laminaat, tegelvloer, vloerbedekking of alleen een deklaag. Samen met onze partner VBH Works bieden wij ruime ervaring van 20 jaar aan sloopwerken. Dit varieert van het handmatig slopen van woonkamer vloeren tot het machinaal verwijderen van complete industriële vloeren. Door onze vele ervaringen bent u verzekerd dat de sloopwerken zeer professioneel verlopen.

Dient uw vloer gesloopt te worden voor het plaatsen van uw nieuwe vloer? Geen probleem. Wij ondersteunen u volledig door het gehele vloer proces voor onze rekening te nemen.

Een PVC vloer of houten vloer

De afwerklaag van uw vloer is belangrijk voor de inrichting in uw huis. Welke stijl wilt u uitstralen? Welke sfeer wilt u creëren in huis? Als vloerspecialist staan wij u graag bij met een passend aanbod voor al uw wensen. Wij zijn bijvoorbeeld bekend met onderstaande mogelijkheden:

  • Houten vloer;
  • Laminaat vloer;
  • Tegelvloer;
  • Betonnen vloer;
  • PVC vloer.

Maak van uw huis een thuis door het plaatsen van de ideale afwerkvloer. Een prachtige afwerklaag, die momenteel steeds meer populariteit wint, is bijvoorbeeld de zogenaamde hiperfloor. Wij plaatsen woonbeton in diverse kleuren, waarbij het tevens opgeschuurd en gepolijst wordt.

Neem contact met ons op

Neem contact op met VBH Totaalvloeren voor de mogelijkheden. Van het slopen van uw oude vloer tot het plaatsen van uw nieuwe afwerkvloer, wij helpen u graag voor uw vloer van A tot Z in regio Schijndel. Een kleine impressie van gerealiseerde projecten verkrijgt u via onze pagina op Facebook. VBH Totaalvloeren: úw totaalpartner voor vloeren in Schijndel en omstreken.

Slopen Schijndel – Vloeren Schijndel – Vloerverwarming Schijndel

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project