Vloeren Oss

In regio Oss werkt VBH Totaalvloeren met een uniek concept voor uw vloeren. Gevestigd in de buurt van Oss nemen wij het gehele proces van uw vloer voor onze rekening. Van het slopen van de vloer tot leggen van de afwerkvloer, VBH Totaalvloeren verzorgt het gehele proces van uw vloer van A tot Z. Neem vrijblijvend contact met ons op voor passend advies.

De vloeren specialist in Oss

Het unieke concept brengt vele voordelen. Geen vertragingen of onduidelijkheden door meerdere contactpersonen, u heeft slechts één aanspreekpunt voor het totale project. Geen verschillende partijen meer die voor u werken, VBH Totaalvloeren neemt het gehele project voor zijn rekening! Hierbij maken wij gebruik van de ervaring die we hebben als sloopbedrijf, alsmede de kennis én contacten die wij hebben opgebouwd voor het afwerken van uw vloer.

Kies voor een hiperfloor

Het professioneel leggen van een afwerkvloer is een must voor uw huishouden. Als geen ander weten wij dat de vloer belangrijk is voor de inrichting van het huis. U dient daarom een doordachte keuze te maken. VBH Totaalvloeren ondersteunt u hierin. Welke keuze u ook maakt, VBH Totaalvloeren legt de afwerkvloer op een vakkundige en professionele manier aan.

De hiperfloor heeft de laatste jaren als vloer steeds meer naam opgebouwd. Kort gezegd is dit een erg luxe betonnen afwerkvloer, welke gevlinderd en monoliet afgewerkt is. Bovendien zorgt het opschuren en polijsten van de vloer ervoor dat u kunt spreken over een hiperfloor.

Offerte aanvragen voor uw vloer in Oss

Dient uw oude vloer gesloopt te worden en vervolgens een nieuwe vloer geplaatst te worden? Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen realiseren? Neem dan vrijblijvend contact op met VBH Totaalvloeren voor de mogelijkheden. Wij gaan graag met u het gesprek aan en realiseren een oplossing op maat. Wij zijn dé specialist voor uw vloer in de omgeving van Oss.

Slopen Oss – Vloeren Oss – Vloerverwarming Oss

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project