Vloeren Oss

In regio Oss werkt VBH Totaalvloeren met een uniek concept voor uw vloeren. Wij nemen namelijk het gehele proces van uw vloer voor onze rekening: van het slopen van de vloer tot leggen van de afwerkvloer. VBH Totaalvloeren werkt daarbij samen met VBH Works zorgt ervoor dat het hele project van A tot Z soepel verloopt. Neem vrijblijvend contact met ons op voor passend advies.

De vloeren specialist in Oss

Het unieke concept brengt vele voordelen. Geen vertragingen of onduidelijkheden door meerdere contactpersonen, u heeft slechts één aanspreekpunt voor het totale project. Geen verschillende partijen meer die voor u werken, VBH Totaalvloeren neemt het gehele project voor zijn rekening! Hierbij maken wij gebruik van de ervaring die we hebben als sloopbedrijf, alsmede de kennis én contacten die wij hebben opgebouwd voor het afwerken van uw vloer.

De opbouw van vloeren in Oss

De betonnen basis van de vloer, het aanleggen van vloerverwarming en een perfecte dekvloer: wij kunnen alles voor u plaatsen. Zo heeft u de ideale basis voor de uiteindelijke afwerkvloer. Ook die kunt u uiteraard door ons laten leggen. Als geen ander weten wij dat de vloer belangrijk is voor de inrichting van het huis. U dient daarom een doordachte keuze te maken. VBH Totaalvloeren ondersteunt u hierin. Welke keuze u ook maakt, VBH Totaalvloeren legt de afwerkvloer op een vakkundige en professionele manier aan.

Een voorbeeld: de hiperfloor

De hiperfloor heeft de laatste jaren als vloer steeds meer naam opgebouwd. In het kort is dit een erg luxe betonnen afwerkvloer, welke gevlinderd en monoliet afgewerkt is. Het opschuren en polijsten ervan maken van deze vloer een prachtige woonvloer in de meest uiteenlopende interieurs.

Offerte aanvragen voor uw vloer in Oss

Heeft u een compleet nieuwe vloer nodig, en dient daarbij uw oude vloer gesloopt te worden? Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen realiseren? Neem dan vrijblijvend contact op met VBH Totaalvloeren voor de mogelijkheden. Wij gaan graag met u het gesprek aan en realiseren een oplossing op maat. Wij zijn dé specialist voor uw vloer in de omgeving van Oss.

Slopen Oss – Vloeren Oss – Vloerverwarming Oss

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project