Vloeren Helmond

Een vloer is zeer bepalend voor de inrichting van uw huis. Het plaatsen van een nieuwe vloer dient derhalve door een echte vakman gedaan te worden. Het liefst door een echte vakman die ook uw oude vloer kan slopen. VBH Totaalvloeren levert een uniek concept. Wij nemen zowel het slopen van de oude vloer als het plaatsen van de nieuwe vloer voor onze rekening. Voor vloeren in de regio Helmond komt u dus naar VBH Totaalvloeren!

Wij plaatsen een prachtige afwerkvloer

De afwerkvloer is bepalend voor het uiterlijk binnenshuis. Met behulp van VBH Totaalvloeren kiest u voor een vloer volledig naar wens. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit de volgende soorten afwerkvloeren:

  • Houtstructuur vloeren;
  • Tegelvloeren;
  • Betonnen vloeren.

VBH Totaalvloeren is bekend met alle trends en ontwikkelingen op woongebied. Wij komen graag de huidige situatie bekijken, om vervolgens een advies op maat te verstrekken. Zo plaatsen wij steeds vaker bij onze klanten woonbeton. VBH Totaalvloeren levert woonbeton in diverse kleuren en kan deze, indien gewenst, opschuren en polijsten. U heeft dan de beschikking over een zogenaamde hiperfloor.

Het aanleggen van vloerverwarming

Optioneel plaatsen wij vloerverwarming. Zeker een aanrader wanneer u met een fijn gevoel over uw tegels wilt lopen. Tevens haalt u met vloerverwarming meer rendement uit uw CV ketel, heeft u minder last van vochtigheid in uw woning én kent u een frissere woonkamer door minder radiatoren.

Vraag een offerte aan voor uw vloer in Helmond

Wilt u meer informatie over VBH Totaalvloeren of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Onder contact kunt u het contactformulier invullen met uw vraag en/of invulling. Daarnaast zijn wij bereikbaar via 073-6907943. VBH Totaalvloeren: uw vloerspecialist in de regio Helmond! Volgt u VBH al op Facebook? Via dit medium kunt u alvast een impressie verkrijgen van de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben. Zeker een aanrader om te bekijken voor uw nieuwe vloer!

Slopen Helmond – Vloeren Helmond – Vloerverwarming Helmond

Afwerkvloer | VBH Totaalvloeren
VBH Totaalvloerern - Vloeren Den Bosch
Vloeren Den Bosch - VBH Totaalvloeren

Direct contact opnemen

Wilt u meer weten over onze diensten?
Bel op ons het nummer: +31 (0)73-6907943