Vloeren Eindhoven

In regio Eindhoven kunt u uitstekend bij ons terecht voor nieuwe vloeren. Wilt u uw oude vloer laten slopen en vervolgens een nieuwe vloer laten plaatsen? Geen probleem. VBH Totaalvloeren is úw vloerspecialist van A tot Z. Met één vast aanspreekpunt realiseren wij de vloerwerkzaamheden makkelijk en snel. Korte lijnen met hoogwaardige kwaliteit, VBH Totaalvloeren is dé specialist voor uw vloer in de omgeving van Eindhoven.

De oude vloer verwijderen

Het plaatsen van een nieuwe vloer begint met het slopen van uw oude vloer. Met een ruime ervaring van twintig jaar in sloopwerken kunt u dit met een gerust hart aan VBH Totaalvloeren overlaten. Zo houden wij de omgeving nauwlettend in de gaten, wordt restafval op een milieuvriendelijke wijze afgevoerd én houden wij onze werkomgeving schoon en stofvrij.

Het plaatsen van mooie afwerkvloeren in Eindhoven

Na het slopen kunnen wij beginnen met het aanleggen van uw nieuwe vloer van A tot Z. Veelal wordt alleen gedacht aan het leggen van een afwerkvloer. Dit betreft dan bijvoorbeeld een houten vloer uit het keramisch parket, een tegelvloer of een betonnen afwerkvloer. Er wordt hierbij echter geen rekening gehouden met de betonvloer en dekvloer, die aangelegd dienen te worden. Alvorens een afwerkvloer vakkundig geplaatst kan worden, dienen deze vloeren professioneel op maat gelegd te zijn. Als vloerspecialist nemen wij het gehele proces voor onze rekening.

Nieuwe vloer in Eindhoven? Vraag een offerte aan

Wilt u ons inschakelen als vloerspecialist voor uw vloer in regio Eindhoven? Neem dan contact op met VBH Totaalvloeren. Vul het contactformulier in en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een passend antwoord. Een kleine impressie van de mogelijkheden kunt u alvast verkrijgen via onze Facebookpagina. VBH Totaalvloeren: uw partner die met u meedenkt voor het realiseren van uw wensen op vloergebied.

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project