Vloeren Eindhoven

In regio Eindhoven kunt u uitstekend bij ons terecht voor nieuwe vloeren. Wilt u uw oude vloer laten slopen en vervolgens een nieuwe vloer laten plaatsen? Geen probleem. VBH Totaalvloeren is úw vloerspecialist van A tot Z. Met één vast aanspreekpunt realiseren wij de vloerwerkzaamheden makkelijk en snel. Korte lijnen met hoogwaardige kwaliteit, VBH Totaalvloeren is dé specialist voor uw vloer in de omgeving van Eindhoven.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen over onze werkwijze of over de processen? Voelt u zich vrij om contact met ons op te nemen. U kunt een van onze specalisten gemakkelijk bereiken voor al uw vragen via een belletje: 073-6907943 of een mailtje: info@vbhtotaalvloeren.nl.

De oude vloer verwijderen

Het plaatsen van een nieuwe vloer begint met het slopen van uw oude vloer. Met een ruime ervaring van twintig jaar in sloopwerken kunt u dit met een gerust hart aan VBH Totaalvloeren overlaten. In samenwerking met onze partner VBH Works zorgen wij voor een geheel proces op een professionele manier. Zo houden wij de omgeving nauwlettend in de gaten, wordt restafval op een milieuvriendelijke wijze afgevoerd én houden wij onze werkomgeving schoon en stofvrij. Bij het slopen van uw vloeren komen een aantal dingen kijken:

  • Zandafgraven;
  • Het zandbed egaliseren;
  • Betonnetten aanbrengen;
  • Kantstroken Plaatsen.

Het plaatsen van mooie afwerkvloeren in Eindhoven

Na het slopen kunnen wij beginnen met het aanleggen van uw nieuwe vloer van A tot Z. Veelal wordt alleen gedacht aan het leggen van een afwerkvloer. Dit betreft dan bijvoorbeeld een houten vloer uit het keramisch parket, een tegelvloer of een betonnen afwerkvloer. Er wordt hierbij echter geen rekening gehouden met de betonvloer en dekvloer, die aangelegd dienen te worden. Alvorens een afwerkvloer vakkundig geplaatst kan worden, dienen deze vloeren professioneel op maat gelegd te zijn. Als vloerspecialist nemen wij het gehele proces voor onze rekening. U kunt bij een cement afwerkvloer bijvoorbeeld denken aan vloerverwarming. Dit geeft een hoop voordelen zoals extra besparing op uw energierekening en warme voeten.

Keuze is reuze

Voor het kiezen van een afwerkvloer heeft u eindeloos keus. U kunt kiezen voor een houtlook, betonlook, vintagelook, PVC en ga zo maar door. Als u een vloer kiest kunt u met de volgende dingen rekening houden zodat u tot de perfecte vloer uit komt:

  • De locatie van de nieuwe vloer; Een vloer wordt in elke ruimte anders benut. Denk hieraan bij kiezen van uw nieuwe vloer. Een woonkamer vloer wordt extreem veel benut. Hier kunt u kiezen bijvoorbeeld voor PVC, deze vloer is makkelijk te onderhouden en past vrijwel altijd bij uw interieur. Een slaapkamer vloer is fijn met extra comfort en geluiddempend is ook erg prettig. Hier kun u gemakkelijk kiezen voor tapijt of vinyl. Ook nog eens lekker warm aan de voetjes.
  • Benut de ruimtelijke aspecten optimaal; Een vloer geeft veel sfeer af in de ruimte. Zo kan de vloer ook bepalend zijn of de ruimte groter en/of kleiner lijkt. Kiest u voor een donkere vloer? Dit laat de ruimte al gauw kleiner lijken met een hele warme sfeer. Kiest u voor een lichte vloer? Dit laat de ruimte al gauw openlijk en groot lijken dan dat het werkelijk is.

Nieuwe vloer in Eindhoven? Vraag een offerte aan

Wilt u ons inschakelen als vloerspecialist voor uw vloer in regio Eindhoven? Neem dan contact op met VBH Totaalvloeren. Vul het contactformulier in en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een passend antwoord. Een kleine impressie van de mogelijkheden kunt u alvast verkrijgen via onze Facebookpagina.

Heeft u een belangrijke vraag of wilt u meer informatie over onze processen? Bel ons gerust voor al uw vragen! U kunt ons gemakkelijk telefonisch bereiken op 073-6907943 of stuur een mail naar info@vbhtotaalvloeren.nl. Graag tot ziens! VBH Totaalvloeren: uw partner die met u meedenkt voor het realiseren van uw wensen op vloergebied.

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project