Vloer met vloerverwarming Nijmegen

Voor een vakkundig en snel aangelegde vloer met vloerverwarming in Nijmegen is VBH Totaalvloeren uw ideale vloerenbedrijf. Wij kunnen namelijk het hele proces voor u uitvoeren, van sloop tot afwerking. Dat betekent één aanspreekpunt en een vlot verloop van de hele aanleg, met een strakke en kwalitatieve betonvloer, inclusief vloerverwarming én afwerking!

Nieuwe of bestaande vloer met vloerverwarming in Nijmegen

VBH Totaalvloeren komt graag bij u kijken wat de beste manier is om een vloer met vloerverwarming bij u in Nijmegen te realiseren. Het kan namelijk best zijn, dat de vloerverwarming in of op de bestaande vloer aan kan worden gebracht. We frezen de verwarmingsbuizen dan in de dekvloer in, of leggen ze op de vloer. We leggen dan eerst een goede, dunne laag isolatiemateriaal op de vloer, waarna de buizen worden gelegd. Deze worden afgedekt met een dekvloer van enkele centimeters. Houdt er bij het leggen van vloerverwarming op de bestaande vloer wel rekening mee, dat de vloer flink hoger kan komen liggen. Wilt u dat niet? En is infrezen in de bestaande dekvloer ook geen optie? Dan maken we een compleet nieuwe betonvloer met vloerverwarming. We slopen de oude vloer eruit en zorgen voor een mooie nieuwe, strakke vloer, compleet met isolatiemateriaal, betonwapening en natuurlijk de vloerverwarming. U kunt bij ons ook kiezen uit verschillende soorten afwerkvloeren.

Waarom steeds meer mensen kiezen voor een vloer met vloerverwarming

We merken dat het aantal aanvragen voor een complete vloer met vloerverwarming de laatste jaren echt aan het toenemen is. Dat is niet zo vreemd, want vloerverwarming is een hele prettige manier van verwarmen en het is ook nog een stuk energiezuiniger. Dat scheelt dus op de maandelijkse gasrekening. Bovendien is vloerverwarming ook heel goed te combineren met een warmtepomp. Tot slot bent u ook af van al die lelijke en lastige verwarmingsbuizen en radiatoren, en heeft u voor het inrichten van de woonruimte vrij spel.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u een vloer met vloerverwarming in Nijmegen of omgeving? VBH Totaalvloeren kan het hele proces voor u verzorgen, maar we kunnen u ook delen daarvan uit handen nemen. Neem contact met ons op en vertel ons uw wensen, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wilt u toch graag zelf aan de slag, maar weet u niet zo goed hoe u dit aan moet pakken? Dan bieden wij u een mooi concept: Bouwjevloer. Daarbij gaat u zelf aan de slag en bespaart u op de arbeidskosten, terwijl wij u ondersteunen met materiaal, specialistisch gereedschap en duidelijke stap-voor-stap uitleg, inclusief filmpjes. Alles wordt dan bij u bezorgd op het juiste moment en ook weer opgehaald.

Wat kunnen wij voor u doen?

betonvloer storten woonkamer

Betonvloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. De betonvloeren kunnen gezien worden als constructievloeren en worden gestort op de isolatie.
Meer informatie

Dekvloer

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op de betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte.
Meer informatie

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming.
Meer informatie

Afwerkvloer

De afwerkvloer is een afwerklaag boven de dekvloer. Er zijn vele mogelijkheden voor de afwerkvloer.
Meer informatie
  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project