Isoleren vloer

Laat uw vloer isoleren door de specialisten van VBH Totaalvloeren. Wij werken alleen met de allerbeste isolatiematerialen en kunnen dit op verschillende manieren realiseren. Denk daarbij aan isoleren vanaf de onderkant (in de kruipruimte) of vanaf de bovenkant. Wilt u het isoleren van uw vloer combineren met de aanleg van vloerverwarming? Of wilt u meteen de hele vloer laten renoveren? VBH Totaalvloeren doet het allemaal. Van sloop tot afwerking: een totaalconcept voor vloeren.

Isoleren vloer vanaf de onderkant

Het isoleren van de vloer vanuit de kruipruimte is de eenvoudigste en snelste manier. Wij hebben de vloerisolatie doorgaans binnen één dag aangebracht en u voorkomt daarmee veel warmteverlies en vochtproblemen in huis.

Isoleren vloer vanaf de bovenkant

Bij het isoleren van een betonvloer vanaf de bovenkant, wordt er isolatiemateriaal aangebracht op de betonvloer. We halen dan eerst de afwerkvloer in zijn geheel weg. Wilt u ook meteen vloerverwarming? Die leggen we over de isolatie heen. Vervolgens brengen we een dekvloer aan, die de warmte van de vloerverwarming optimaal kan geleiden. In combinatie met de vloer isolatie zal dit een flinke besparing op de energierekening opleveren.

Heeft u een houten vloer die u wilt isoleren, maar heeft u geen kruipruimte? Dan kunnen wij de isolatie aanbrengen door de planken los te halen en daaronder het isolatiemateriaal aan te brengen.

Soorten isolatiemateriaal

Met welk doel wilt u de vloer isoleren? Gaat het alleen om energiebesparing en een aangenamer binnenklimaat? Of moet het materiaal ook een geluiddempende functie hebben? Het geluiddempende effect kan twee kanten op werken: enerzijds wordt contactgeluid gedempt, zodat de trillingen niet doorgegeven worden naar aangelegen ruimtes; anderzijds kan het ook de akoestiek in huis bevorderen. Afhankelijk van het doel selecteren wij het beste isolatiemateriaal voor uw vloer.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het isoleren van uw vloer door VBH Totaalvloeren? Wilt u graag een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@vbhtotaalvloeren.nl. U kunt tijdens kantooruren ook altijd bellen met 073-6907943, of vul het offerteformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Wat kunnen wij voor u doen?

betonvloer storten woonkamer

Betonvloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. De betonvloeren kunnen gezien worden als constructievloeren en worden gestort op de isolatie.
Meer informatie

Dekvloer

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op de betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte.
Meer informatie

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming.
Meer informatie

Afwerkvloer

De afwerkvloer is een afwerklaag boven de dekvloer. Er zijn vele mogelijkheden voor de afwerkvloer.
Meer informatie
  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project