Gietvloer Waalwijk

U bent op zoek naar een specialist voor het aanbrengen van een gietvloer in Waalwijk en omgeving? U woont in Venlo of in de omgeving van Waalwijk en zoekt een bedrijf in de buurt? Dan bent u bij VBH Totaalvloeren aan het juiste adres! Wij zijn specialist in het afwerken van dragende vloeren in verschillende vormen.

Wat zijn de voordelen van een gietvloer?

 • Geluiddempend
 • Brandveilig
 • Naadloos
 • Hygi├źnisch
 • Solide

Voor particulieren en bedrijven werken wij aan het totaalconcept van het aanbrengen van gietvloeren. Voor uw woning of uw bedrijf. Ideaal voor gezinnen omdat het vrijwel onmogelijk is om deze gietvloeren te beschadigen. Ook voor werkplaatsen zijn deze vloeren uiterst geschikt.

Welke gietvloer kiest u in regio Waalwijk?

 • Betonvloer
 • Dekvloer
 • Afwerkvloer

De gietvloer wordt aangebracht op een dragende vloer. Het is een afwerkvloer die door middel van het gieten van een stof die kan onder andere bestaan uit cement en anhydrietvloer. Cementvloer; is een dekvloer gemaakt op basis van zand en cementvloer. Deze vloer heeft als voordeel dat deze goedkoper is en beter bestand is tegen vocht. De dikte van de vloer is aan te passen.

Andydrietvloer is gemaakt op basis van gips, Deze wordt vaak geplaatst op vloeren met verwarming omdat deze een hoog rendement oplevert. Deze andydrievloer heeft de eigenschap dat deze niet scheurt maar wel reageert op vocht. De aanschaf van deze vloer is dan ook duurder dan een cementvloer.

Egaliseren is een nodig om een ondervloer volledig vlak te maken. Met het aanbrengen van deze vloeren wordt vaak gebruik gemaakt van PVC. Ook kan je deze afwerkvloer aanbrengen in allerlei kleuren. Op onze website kunt u zien hoe VBH Totaalvloeren uw vloeren kan bewerken en is gespecialiseerd in het totaal ontzorgen van het aanbrengen van vloeren.

Benieuwd naar de prijs?

Wij bieden een totaalconcept voor al uw vloeren. Van slopen tot het aanbrengen van betonvloeren of het aanleggen van vloerverwarming. Neem gerust contact met ons op om uw idee├źn door te spreken. Wij geven u graag advies. Onze specialisten staan voor u klaar in Waalwijk en omgeving. Tot ziens.

Wat kunnen wij voor u doen?

betonvloer storten woonkamer

Betonvloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. De betonvloeren kunnen gezien worden als constructievloeren en worden gestort op de isolatie.
Meer informatie

Dekvloer

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op de betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte.
Meer informatie

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming.
Meer informatie

Afwerkvloer

De afwerkvloer is een afwerklaag boven de dekvloer. Er zijn vele mogelijkheden voor de afwerkvloer.
Meer informatie
 • Van slopen tot afwerking
 • Meer dan twintig jaar ervaring
 • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
 • Totale ontzorging van uw project