Gietvloer Oss

Bent u op zoek naar een gietvloer voor uw woning of bedrijfspand in regio Oss? Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van vloersystemen en kijken graag met u mee naar de beste oplossing. Van garagevloeren tot balkonvloeren en van bedrijfsvloeren tot magazijnvloeren. Wij leggen het voor u neer! En we sluiten de klus pas af als u tevreden bent. Komt u een keertje naar onze showroom om wat ideeën op te doen? Er zijn namelijk énorm veel variaties en kleuren mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld ook de isolatiewaarde van uw ruimte verbeteren? We adviseren graag wat het beste past bij uw vraag. U kunt ons vinden in het dichtbijgelegen Berlicum op De Nieuwe Ploeg 9 (5258 EX). Wij heten u van harte welkom!

Heeft u een vraag, wilt u informatie over de gietvloeren of wilt u meer weten over onze diensten? Geef ons vrijblijvend een belletje 073-6907943. Heeft u een vraag buiten openingstijden? Mail ons (info@vbhtotaalvloeren.nl of vul het contactformulier in). Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen! Tot ziens bij dé vloerenspecialist in de regio Oss.

Gietvloer en vloerverwarming

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht in Oss? Of gaat u zelf een huis bouwen in Oss? Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een gietvloer met vloerverwarming. Onze gietvloeren zijn hier ideaal mee te combineren. Een gietvloer is vaak slechts 3mm dik en sluit daardoor nauw aan op de vloerverwarming. Dit zorgt ervoor dat de vloer snel warm wordt en de ruimte al gauw een aangename temperatuur heeft. Vloerverwarming geeft niet alleen warme voetjes maar is ook voordelig om de ruimte warm te houden. Doordat de warmte van de gehele ondergrond komt wordt gemakkelijk de ruimte verwarmd. Wilt u alles weten over een gietvloer met vloerverwarming? Voelt u vrij om uw vragen te stellen. Onze specialisten vertellen u alle ins en out en geven plezierig advies op maat.

Waarom kiezen voor een gietvloer

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor een gietvloer omdat deze makkelijk te onderhouden is. Daarnaast zien gietvloeren er altijd heel strak en modern uit. Meerdere voordelen van een gietvloer zijn;

  • Waterdicht. Een gietvloer is 100% waterdicht. Op het moment dat er water gemorst wordt op de vloer heeft u geen zorgen over een bolstaande vloer en water dat onder de vloer trekt.
  • Zacht en elastisch. Normaal gesproken als u iets laat vallen op een vloer kan dit zorgen voor schade aan de vloer. Doordat een gietvloer hoog belastbaar en slijtvast is heeft u geen omkijken naar een beschadigde vloer. Door de elasticiteit loopt de vloer ook nog een erg comfortabel.
  • Brandvertragend. Gietvloeren hebben samen een aantal compartimenten dat ervoor zorgt dat eventuele brand vertraagd. U gaat er nooit vanuit dat er brand ontstaat maar als dit wel het geval is heeft u extra tijd om uw woning te verlaten of uw bedrijf grotendeels te redden!

Kosten van een gietvloer in Oss?

De kosten voor een gietvloer worden bepaald door een aantal factoren zoals de oppervlakte, de ondergrond en de materialen die nodig zijn om een mooie gietvloer in Oss te creëren. Wij bespreken graag jouw wensen en adviseren je graag over de mogelijkheden en de juiste voorbereidingen. Vragen? Neem dan contact op met onze specialisten.

Vraag een offerte aan!

Benieuwd wat wij voor uw woning kunnen betekenen en wat de kosten hiervan zijn? Vraag dan een offerte aan door contact met ons op te nemen door te bellen naar 073-6907943 of te mailen naar info@vbhtotaalvloeren.nl. U kunt ons ook volgen op Facebook om voorbeelden te zien van vloeren die we hebben aangelegd.

Ook zakelijke klanten zijn bij ons van harte welkom. Wij kijken graag met u mee wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen en leggen met veel plezier een gehele vloer van A tot Z voor uw bedrijfspand.

VBH Totaalvloeren uw specialist voor een gehele voer van A tot Z in Oss

Wat kunnen wij voor u doen?

betonvloer storten woonkamer

Betonvloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. De betonvloeren kunnen gezien worden als constructievloeren en worden gestort op de isolatie.
Meer informatie

Dekvloer

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op de betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte.
Meer informatie

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming.
Meer informatie

Afwerkvloer

De afwerkvloer is een afwerklaag boven de dekvloer. Er zijn vele mogelijkheden voor de afwerkvloer.
Meer informatie
  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project