Dekvloer storten

Laat uw dekvloer storten door VBH Totaalvloeren, dé vloerspecialist van A tot Z! Een dekvloer, oftewel cementdekvloer, wordt gestort op een betonvloer. Deze betonvloer kan gezien worden als een constructievloer en vorm het fundament van uw totale vloer. Als bovenlaag op de dekvloer wordt een afwerklaag aangelegd. Deze afwerklaag/afwerkvloer is zichtbaar voor het blote oog en medebepalend voor de uitstraling van uw huis.

Cementdekvloer storten als onderlaag

Een cementdekvloer kan eenvoudig gesmeerd worden als onderlaag. Wilt u een dekvloer storten in uw keuken, woonkamer of schuur? Een cementdekvloer is ideaal bij u thuis voor het:

  • Aanleggen van vloerverwarming;
  • Verwerken van (water)leidingen;
  • Verwerken van elektra.

Na het storten van de dekvloer kammen wij een vloeibare mix van enkele millimeters over de vloer. Dit wordt gedaan om de vloer perfect vlak te maken. Egaliseren wordt dit ook wel genoemd.

Kies voor een betonnen vloer als afwerklaag

Na het storten van een dekvloer wordt een afwerkvloer aangelegd. U heeft hierbij diverse mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een betonnen vloer, PVC vloer of tegelvloer als afwerklaag. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat de gewenste afwerkvloer bij u thuis gerealiseerd wordt.

Afwerkvloer storten? Neem contact op!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie omtrent het storten van een dekvloer bij u thuis? Neem dan gerust contact met ons op. Onze pagina op Facebook ontleent zich perfect om alvast een kleine impressie van de mogelijkheden te krijgen. VBH Totaalvloeren: voor het storten van een dekvloer bij u thuis!

Wij staan voor uniek concept voor uw vloer van A tot Z. U kunt daarom ook bij ons terecht voor het pompen van beton én sloopwerken.

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project