Dekvloer Den Bosch

Wilt u een nieuwe dekvloer laten aanleggen als onderlaag voor uw afwerkvloer? VBH Totaalvloeren is uw vloerspecialist. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor betonvloeren, dekvloeren én afwerkvloeren in de omgeving van Den Bosch. Daarnaast hebben wij een ruime ervaring in het plaatsen van vloerverwarming én het slopen van oude vloeren.

Een afwerklaag is zichtbaar voor het oog en zodoende medebepalend voor de sfeer in uw huis. Een tegelvloer draagt bijvoorbeeld anders bij aan het interieur dan een houten vloer. Een dekvloer is echter wel noodzakelijk voor uw afwerkvloer.

Cementdekvloer: de basis voor uw vloer

Een dekvloer wordt ook wel een cementdekvloer genoemd. Het is de basis voor elke afwerkvloer en wordt veelal gebruikt voor het wegwerken van:

 • Waterleidingen;
 • Vloerverwarming;
 • Elektra.

Eveneens kan een dekvloer als afwerklaag gebruikt worden. Het is dan wel belangrijk dat de vloer geëgaliseerd is.

Egaliseren van uw dekvloer

Wij maken gebruik van een vloeibare mix om uw dekvloer volledig vlak te maken. Dit wordt ook wel egaliseren genoemd. Het volledig vlak maken van uw ondervloer brengt de volgende voordelen met zich mee:

 • Vlakke basis voor elke afwerkvloer;
 • Kan gebruikt worden als afwerkvloer door in kleur te mixen.

Direct uw dekvloer laten aanleggen

Laat het aanleggen van uw dekvloer in omgeving Den Bosch over aan VBH Totaalvloeren. Als vloerspecialist ontlasten wij u volledig door het proces van A tot Z op ons te nemen. Van het slopen tot het aanleggen van een nieuwe vloer: wij verzorgen het projectmanagement met één aanspreekpunt!

Heeft u vragen? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem contact met ons op. U kunt ons eventueel bekijken op Facebook om alvast een impressie te krijgen van de vele mogelijkheden. VBH Totaalvloeren: voor uw vloer van A tot Z!

Direct contact opnemen

Wilt u meer weten over onze diensten?
Bel op ons het nummer: +31 (0)73-6907943

  Afwerkvloer | VBH Totaalvloeren
  VBH Totaalvloerern - Vloeren Den Bosch
  Vloeren Den Bosch - VBH Totaalvloeren