Constructievloer laten plaatsen

Bij VBH Totaalvloeren kunt u terecht voor het plaatsen van een complete vloer, inclusief de constructievloer. Wij zijn dé specialist op het gebied van het plaatsen van complete vloeren. Ook voor het plaatsen van deelvloeren, zoals een dekvloer of afwerkvloer, het plaatsen van vloerverwarming en het slopen van uw oude vloer kunt u ons inschakelen. Als onderdeel van VBH Works hebben wij bijna 25 jaar ervaring op het gebied van sloop en bouw van vloeren.

Wat is een constructievloer

De constructievloer of draagvloer is de basis van de vloer die alle belasting moet kunnen dragen. Wij maken de constructievloer van gewapend beton; dat maakt de vloer onverwoestbaar. Hij wordt door ons gestort met behulp van onze eigen aanhanger betonpomp. Ook al het voorbereidende werk, zoals het aanbrengen van bekisting, betonwapening, korven etc. én de afwerking wordt door onze eigen specialisten uitgevoerd.

Laat uw constructievloer plaatsen door VBH Totaalvloeren

De constructievloer is niet zichtbaar; toch moet deze perfect geplaatst worden. De afwerking ervan heeft namelijk wel veel invloed op het uiterlijk van de uiteindelijke afwerkvloer. Een constructievloer die niet egaal is zal ervoor zorgen dat bijvoorbeeld een tegelvloer niet perfect strak gelegd kan worden. Ook kan een kwalitatief slechte constructievloer ervoor zorgen dat de afwerkvloer gaat barsten of scheuren. Als u met VBH Totaalvloeren in zee gaat, weet u zeker dat het hele proces van A tot Z uitgevoerd wordt door één echte specialist, die begrijpt waar de risico’s liggen en die zelf kan ondervangen.

Inventarisatie

Voordat we aan de slag gaan, zullen we een inventarisatie maken van de situatie en de eventuele risico’s. Wordt de constructievloer geplaatst voor een aanbouw? We kunnen dan bijvoorbeeld vorstranden aanbrengen, zodat de ondergrond de vloer niet zal doen opvriezen. Aan de hand van onze bevindingen zullen we een plan van aanpak opstellen en dat aan u voorleggen.

Meer weten over het laten plaatsen van een constructievloer

Wilt u meer weten over ons bedrijf en onze efficiënte manier van aanpakken? Of wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor de aanleg van een goede constructievloer. VBH Totaalvloeren: voor de bouw van een perfecte vloer van A tot Z.

Wat kunnen wij voor u doen?

betonvloer storten woonkamer

Betonvloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. De betonvloeren kunnen gezien worden als constructievloeren en worden gestort op de isolatie.
Meer informatie

Dekvloer

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op de betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte.
Meer informatie

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming.
Meer informatie

Afwerkvloer

De afwerkvloer is een afwerklaag boven de dekvloer. Er zijn vele mogelijkheden voor de afwerkvloer.
Meer informatie
  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project