Betonvloer laten storten

Wilt u een betonvloer laten storten? VBH Totaalvloeren is dé vloerenspecialist die alle soorten betonvloeren en zandcementvloeren kan maken. Of het nu gaat om een constructievloer van gewapend beton, of een gevlinderde en gecoate betonvloer als afwerkvloer; onze specialisten maken uw vloer perfect in orde.

Betonvloer met vloerverwarming

Ook voor het aanleggen van vloerverwarming in uw betonvloer kunt u bij ons terecht; Als onderdeel van VBH Works kan VBH Totaalvloeren namelijk het hele proces van het bouwen van een vloer voor u verzorgen van A tot Z. Moet de oude vloer er eerst nog uit? Wij slopen de oude vloer, brengen isolatie aan, storten de nieuwe vloer van beton of zandcement, brengen eventueel vloerverwarming aan én brengen de afwerkvloer aan die u wenst.

Betonvloer laten storten als constructievloer

Een constructievloer van gewapend beton is bijna onverwoestbaar. Hij vormt de basis voor alle belastingen die op de vloer komen, zoals de afwerkvloer en het meubilair maar ook (draag)muren. We storten het beton altijd met een laser voor een strak resultaat. Ook het voorbereidende werk wordt door onze vakmensen uitgevoerd. De constructievloer moet perfect geplaatst zijn en mag geen oneffenheden vertonen, want dat kan ook gevolgen hebben voor de uiteindelijke afwerkvloer. VBH Totaalvloeren heeft bijna 25 jaar ervaring met het storten van betonvloeren; wij zijn dan ook echte specialisten op dit gebied

Betonvloer laten storten als afwerkvloer

We kunnen uw betonvloer ook zo maken, dat hij gebruikt kan worden als afwerkvloer. We maken het oppervlak van de vloer dan direct glad met onze vlindermachines. Ook woonbeton is bij ons uiteraard een mogelijkheid. Woonbeton kunnen we in veel verschillende kleuren mengen en is erg onderhoudsvriendelijk. Het is ook wat comfortabeler dan een gevlinderde betonvloer omdat hij niet zo hard is en het geluid beter dempt.

Meer informatie

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden voor het laten storten van een betonvloer door VBH Totaalvloeren? Neem vrijblijvend contact met ons op. Bent u benieuwd wat de kosten zijn, dan kunt u heel eenvoudig hier een vrijblijvende offerte aanvragen.

Wat kunnen wij voor u doen?

betonvloer storten woonkamer

Betonvloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. De betonvloeren kunnen gezien worden als constructievloeren en worden gestort op de isolatie.
Meer informatie

Dekvloer

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op de betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte.
Meer informatie

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming.
Meer informatie

Afwerkvloer

De afwerkvloer is een afwerklaag boven de dekvloer. Er zijn vele mogelijkheden voor de afwerkvloer.
Meer informatie
  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project