Betonvloer laten leggen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om uw betonvloer te laten leggen? VBH Totaalvloeren is een ervaren vloerenspecialist uit Berlicum en legt de vloer die u wenst. Wilt u ook isolatie aan laten brengen? Moet uw oude vloer eerst gesloopt worden? Geen probleem; door onze nauwe samenwerking met sloopbedrijf VBH Works kunt u het hele project bij ons onderbrengen: van sloop tot afwerking. Zo heeft u één aanspreekpunt en verlopen de werkzaamheden vlot en netjes.

Kosten betonvloer laten leggen

Hoeveel de kosten exact bedragen voor het laten leggen van een betonvloer, kunnen wij u hier niet precies vertellen omdat dat van een aantal factoren afhangt, zoals:

  • Het aantal m²;
  • Welk type betonvloer;
  • Materiaal;
  • Afwerking;
  • Etc.

Hoe groter het aantal m², hoe lager de prijs per m² die wij hanteren. Ook de complexiteit van de ruimte en de bereikbaarheid kunnen een rol spelen. U kunt hier eenvoudig een offerte aanvragen door het formulier in te vullen; wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Waarom een betonvloer laten leggen?

Een betonvloer is een uitstekende en duurzame basis voor vloerverwarming en heel veel verschillende afwerkingen, zoals laminaat, pvc of tegels. Hij wordt ook steeds vaker gebruikt als afwerkvloer. In dat geval is er sprake van woonbeton. Het leggen van een betonvloer moet wel perfect gebeuren; wanneer er kleine oneffenheden in voorkomen, of de vloer niet netjes geëgaliseerd wordt, zullen de gevolgen daarvan altijd merkbaar blijven in de uiteindelijke afwerkvloer. Daarom is het verstandig om dit over te laten aan een ervaren specialist zoals VBH Totaalvloeren.

Constructievloer

De dragende functie van een constructievloer maakt dat deze sterk en degelijk moet zijn. De dikte moet minimaal 12 cm zijn. De vloer wordt door ons altijd bewapend en met een laser gestort. Zo komt de betonvloer perfect recht te liggen; ook kunnen we de vloer voorzien van een vorstrand, zodat u geen last krijgt van opvriezing van de bodem. Dit is vooral belangrijk bij kleinere bijgebouwen zoals schuurtjes of aanbouwen.

Deze vloer is ook heel geschikt voor vloerverwarming; beton is een uitstekende geleider voor warmte, en in combinatie met vloerisolatie kunt u echt flink besparen op uw energierekening; zeker in vergelijking met traditionele radiatorverwarming.

Woonbeton of hiperfloor

We kunnen uw betonvloer ook een afwerking meegeven, zodat er geen afwerkvloer meer geplaatst hoeft te worden. Er is dan sprake van woonbeton of een hiperfloor. De vloer kunnen wij vlinderen; een techniek waarbij de betonvloer verdicht wordt. Dit geeft het woonbeton het gladde, wolkachtige uiterlijk mee. Het vlinderen gebeurt op een moment dat het beton nog niet is uitgehard, en tijdens het vlinderen kunnen we eventueel ook kleurpigment toevoegen.

Een hiperfloor wordt geschuurd en gepolijst, voor een prachtige glanzende of matglanzende afwerking.

Gietvloer

Een gietvloer kunnen wij ook voor u realiseren. Eigenlijk is een gietvloer geen betonvloer, omdat de bovenste lagen bestaan uit kunststof polymeer (epoxy) of polyurethaan (PU-vloer). Ook kan een gietvloer bestaan uit cement, kunsthars en kiezelzand, vermengd met water. Dat heet dan een cementgebonden gietvloer. Ook voor dit soort afwerkvloeren kunt u uiteraard terecht bij VBH Totaalvloeren.

Contact

Wilt u meer weten over het laten leggen van een betonvloer? Wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via info@vbhtotaalvloeren.nl of bel ons op 073-6907943. U kunt uiteraard ook het contactformulier invullen; wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wat kunnen wij voor u doen?

betonvloer storten woonkamer

Betonvloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. De betonvloeren kunnen gezien worden als constructievloeren en worden gestort op de isolatie.
Meer informatie

Dekvloer

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op de betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte.
Meer informatie

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming.
Meer informatie

Afwerkvloer

De afwerkvloer is een afwerklaag boven de dekvloer. Er zijn vele mogelijkheden voor de afwerkvloer.
Meer informatie
  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project