Betonvloer Eindhoven

In de omgeving van Eindhoven heeft VBH Totaalvloeren al bij vele huishoudens een sterke betonvloer aangelegd. Wilt u een nieuwe betonvloer laten plaatsen als constructievloer? Dan helpen wij u graag verder. Neem contact op met VBH Totaalvloeren voor meer informatie of vraag een offerte aan. Door onze expertise zijn wij bij uitstek dé specialist voor het aanleggen van uw nieuwe betonvloer in Eindhoven en andere aanliggende plaatsen.

Beton storten voor woonbeton of gietvloer

De basis van een sterke betonvloer is gewapend beton. Hierdoor draagt het zorg voor voldoende draagkracht van de totale vloer. VBH Totaalvloeren maakt gebruikt van lasers voor een vakkundige aanleg van de constructievloer. Wilt u de betonvloer als afwerklaag gebruiken? Geen probleem. Wij adviseren u graag, zodat u een prachtige betonvloer conform uw wensen verkrijgt in omgeving Eindhoven.

Hét vloerenbedrijf in regio Eindhoven

Wij doen meer dan alleen het aanleggen van constructievloeren. Als vloerenbedrijf ondersteunen wij u volledig. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor de volgende werkzaamheden:

Heeft u andere additionele wensen ten aanzien van uw nieuwe vloer? Geef ons gerust een belletje voor passend advies. Hiervoor contacteert u VBH Totaalvloeren op telefoonnummer: +31(0)73-6907943. Voor het aanvragen van een offerte verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Vraag een offerte aan

Overtuigd? Laat uw betonvloer aanleggen door onze specialisten in regio Eindhoven. Voor het aanvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen. Voor een kleine impressie van de mogelijkheden kunt u alvast terecht op onze Facebookpagina. Als specialist in vloeren helpen wij u graag.

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project