Betonvloer Berlicum

Wilt u een betonvloer laten storten in Berlicum of omgeving? VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van zowel constructie-, dek- als afwerkvloeren. Hierbij kan een betonvloer dienen als constructievloer en afwerkvloer.

Constructievloer

Een constructievloer is noodzakelijk voordat u een afwerkvloer laat plaatsen. De constructievloer bestaat uit gewapend beton en is belangrijk voor een sterke, degelijke vloer. Wilt u een betonvloer als constructievloer laten plaatsen? VBH Totaalvloeren helpt u graag!

Afwerkvloer

De bovenste laag, zichtbaar voor het oog, wordt de afwerkvloer genoemd. De laatste jaren wint een betonvloer als afwerkvloer steeds meer terrein. Zo kunt u bijvoorbeeld een betonnen afwerkvloer laten schuren en polijsten. Dit wordt ook wel een hiperfloor genoemd. Eveneens kunt u kiezen voor diverse kleuren met het woonbeton.

Met betrekking tot afwerkvloeren heeft u nog meer mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor de volgende afwerklagen:

  • Tegels;
  • Laminaat;
  • PVC.

Concurrerende prijzen en vakmanschap

U kiest met VBH Totaalvloeren voor kwaliteit. Door ruime ervaring weten wij voor u op een snelle, verantwoorde én professionele wijze uw vloer te plaatsen. Dit doen wij van A tot Z, zodat u maar één aanspreekpunt heeft. Verder kunt u bij ons rekenen op concurrerende prijzen in combinatie met vakmanschap. Wij streven naar kwaliteit en dit laten wij zien in de communicatie naar u toe!

Schakel VBH in voor uw betonvloer

Heeft u vragen? Of wilt u direct een betonvloer laten plaatsen in Berlicum of omgeving? Schakel VBH Totaalvloeren in. Wij komen graag langs om de situatie te bekijken en u een passende offerte te verstrekken.

Naast het plaatsen van vloeren kunt u bij ons terecht voor betonpompen en sloopwerkzaamheden. De expertise van VBH maakt ons breed inzetbaar!

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project