Betonvloer aanleggen

Wilt u een nieuwe betonvloer laten aanleggen? De specialisten van VBH Totaalvloeren helpen u graag. Door onze jarenlange ervaring in het aanleggen van betonvloeren als constructievloeren zijn wij de specialist voor u.

Constructievloeren

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van constructievloeren. Deze constructievloeren worden op de isolatie gestort. Gewapend beton speelt hierbij een belangrijke rol en is een sterke basis voor de betonvloer. Hierdoor wordt scheurvorming vermeden en zorgt het voor voldoende draagkracht. Al het voorbereidende werk wordt door onze professionals gedaan. Bij VBH Totaalvloeren wordt gebruik gemaakt van lasers zodat de constructievloer vakkundig kan worden gestort en strak afgewerkt kan worden. Heeft u speciale wensen? Wij geven graag passend advies zodat u van een prachtige betonvloer kan genieten.

Het vloerenbedrijf voor u

Als vloerenbedrijf doen we meer dan alleen het aanleggen van vloeren. U kunt bij ons ook terecht voor andere werkzaamheden: slopen, isoleren of zelfs een vloerverwarming aanleggen. Heeft u andere wensen voor uw nieuwe vloer? Voor onze specialisten is dit geen probleem. Wij staan altijd voor u klaar voor passend advies.

Neem contact op met VBH!

Heeft u interesse in een nieuwe betonvloer of heeft u andere vragen? Neem gerust contact op met VBH Totaalvloeren. Wij helpen u dan graag verder en gaan proberen om voor u de perfecte betonvloer samen te stellen.

Wat kunnen wij voor u doen?

Betonvloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. De betonvloeren kunnen gezien worden als constructievloeren en worden gestort op de isolatie.
Meer informatie

Dekvloer

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op de betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte.
Meer informatie

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming.
Meer informatie

Afwerkvloer

De afwerkvloer is een afwerklaag boven de dekvloer. Er zijn vele mogelijkheden voor de afwerkvloer.
Meer informatie
  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project