Betonvloer aanleggen

Wilt u een nieuwe betonvloer laten aanleggen? De specialisten van VBH Totaalvloeren helpen u graag. Door onze jarenlange ervaring in het aanleggen van betonvloeren, niet alleen als constructievloer maar ook als dek- of afwerkvloer,  zijn wij de specialist voor u.

Constructievloeren

VBH Totaalvloeren is ook uw partner voor het aanleggen van constructievloeren. Deze constructievloeren worden op de isolatie gestort. Gewapend beton speelt hierbij een belangrijke rol en is een sterke basis voor de betonvloer. Hierdoor wordt scheurvorming vermeden en zorgt het voor voldoende draagkracht. Al het voorbereidende werk wordt door onze eigen professionals gedaan. Bij VBH Totaalvloeren maken we gebruik van lasers, zodat de constructievloer vakkundig en strak kan worden gestort en  afgewerkt. Heeft u speciale wensen? Wij geven graag passend advies zodat u van een prachtige betonvloer kan genieten.

Betonvloer aanleggen en meer

Als vloerenbedrijf doen we meer dan alleen het aanleggen van vloeren. U kunt bij ons ook terecht voor andere werkzaamheden: slopen, isoleren of zelfs een vloerverwarming aanleggen. Als onderdeel van VBH Works kunnen wij het hele proces van een nieuwe vloer voor u uitvoeren. Zo heeft u voor elke stap slechts één aanspreekpunt en blijft het project overzichtelijk. Geen verschillende bedrijven die door of langs elkaar heen werken, maar één sterk team dat de hele klus onder controle heeft.

Neem contact op met VBH Totaalvloeren!

Heeft u interesse in het aanleggen van een betonvloer door VBH Totaalvloeren, of heeft u andere vragen? Neem gerust contact op met ons. Wij helpen u dan graag verder en doen er alles voor om voor u de perfecte betonvloer samen te stellen.

Wat kunnen wij voor u doen?

betonvloer storten woonkamer

Betonvloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. De betonvloeren kunnen gezien worden als constructievloeren en worden gestort op de isolatie.
Meer informatie

Dekvloer

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op de betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte.
Meer informatie

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming.
Meer informatie

Afwerkvloer

De afwerkvloer is een afwerklaag boven de dekvloer. Er zijn vele mogelijkheden voor de afwerkvloer.
Meer informatie
  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project