Afwerkvloer Rosmalen

Wilt u een nieuwe afwerkvloer laten plaatsen bij u thuis in de omgeving van Rosmalen? Dan helpt Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren u graag. Zo kunt u bij ons terecht voor uw vloer van A tot Z:

Het slopen van uw vloer

VHB Totaalvloeren is door de jaren heen bekend geworden om de sloopwerken die wij verricht hebben. Bij het slopen van uw vloer komt veel om de hoek kijken. Wij garanderen zo min mogelijk overlast te veroorzaken voor u en uw omgeving. Dit doen wij bijvoorbeeld door schadevrij en stofvrij te werken. Ook het milieu heeft een grote rol binnen VBH Totaalvloeren. Wij zorgen ervoor dat al het restafval van de vloer op een milieuvriendelijke manier wordt afgevoerd en verwerkt. Daarbij laten we alles veilig en opgeruimd achter, zodat u zorgeloos van uw nieuwe vloer kan genieten.

Onzichtbare verwarming: dé vloerverwarming

Vloerverwarming is tegenwoordig erg populair en dat vinden wij niet gek. Wie wil er nu niet kunnen lopen over een warme vloer? Daarom zijn wij ook beschikbaar voor het plaatsen van vloerverwarming bij u thuis. Zodra de vloerverwarming is geplaatst, dient er een dekvloer overheen gestort te worden. Dit doen wij zodat de ondergrond waterpas is. Dit is noodzakelijk voor uw nieuwe vloer.

Over ons

VBH Totaalvloeren biedt een uniek concept op vloergebied. Dit houdt in dat wij er alles aan doen om uw wensen te verwerken in onze werkzaamheden, alles onder één dak. Wij zorgen voor een eindresultaat waarbij uw afwerkvloer er gelikt en nieuw uitziet.

Neem direct contact met ons op!

Bent u er al van overtuigd dat wij dé vloerspecialist zijn? In regio Rosmalen staat VBH Totaalvloeren klaar voor uw afwerkvloer. Neem direct contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen!

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project